Arrangement og høyepunkter

Kulturguide Göteborg

Din guide til musikk, sport, scenekunst, litteratur, film og utstillinger.Her retter vi rampelyset mot Gøteborgs brede kulturtilbud og byr på tips, inspirasjon, spennende møter og alle slags kulturelle aktiviteter.

Scenekunst

Gå på teater, opera, danseforestilling, show og musikal i Gøteborg.

 

På Gøteborgs manga scener spilles alt fra barneforestillinger og humorshow til storslagne operaer og internasjonale gjesteopptredener. La deg inspirere av Gøteborgs scenekunst og ta deg en tur på et av de spennende arrangementene.

Musikk

Gå på konsert i Sveriges fremste musikkby.

 

På byens klubber, konsertarenaer og utendørsscener tilbys det det alt fra pop- og rock til klassisk musikk eller opera. Det er alltid noe som skjer i, hver dag hele uken, når små som store stjerner gjester byen.

Utstillinger

Ta en titt på utstillinger av alle slag.

 

Gøteborgs museer byr på en rekke utstillinger hvert år. Miksen inneholder alt fra de store museene til de mindre gallerier eller utstillingsarenaer. La deg inspirere og finn det som passer deg best.

Film

I Gøteborg kan du besøke Nordens største filmfestival.

 

I begynnelsen av hvert år kommer landets filminteresserte til byen for å besøke Göteborg Film Festival, som siden 1979 årlig har vokst til å bli Nordens ledende filmfestival.

 

Resten av året tilbyr Gøteborg på filmopplevelser både for stort og smått.

Litteratur

Poetry slam, poesi, forfattere og Nordens største bokmesse.

 

Bokmessen Bok & Bibliotek lokker årlig mer enn 90 000 besøkere og er en av årets svenske litteraturhøydepunkter, sammen med den levende poetry slam-scenen, spennende forfattersamtaler og poesifestivaler.

Dette er Gøteborg

Bra

shopping

Gøy

for familien

Gode

spisesteder

Fin

skjærgård

Velkommen til Gøteborg

Hva vil du gjøre?