Bli med på skalldyrsafari i Västsverige!

Skalldyrsafari i Västsverige

Bli med ut på skalldyrsfiske, og nyt nykokte skalldyr, blåskjell eller ferske østers langs sjøkanten og avslutt dagen innendørs i koselige omgivelser med et herremåltid!

Kjøp en pakke der hele opplevelsen inngår, bo godt, spis godt og gi deg selv en opplevelse du sent glemmer i Västsverige!

Hummersafari i Smögens Hafvsbad

Smögen Hafvsbad har lange tradisjoner for å invitere gjester til Hummersafari på denne tiden av året. Det tradisjonsrike hotellet ligger nydelig til på klippene ved havet og her er salt sjø, ren luft, fisk og skalldyr samt et besøk på hotellets spa, viktige ingredienser for oppholdet.

Hummersafari inkluderer: overnatting i dobbeltrom med stor frokostbufeet, Hummersafari med piknikk- kurv til båtturen, 4- retters hummersupé, tilgang til spa- avdeling, lån av badekåpe og tøffler, samt mulighet til å delta i gruppeaktiviteter.

Hummerfiske i Fjällbackas skjærgård

Stora Hotellet Bryggan Fjällbacka, som er et koselig boutique hotell på bryggekanten i Fjällbacka, ønsker velkommen til høstens store høydepunkt og tilbyr hummerfiske- pakke  i sesongen på lørdager.

Hummerfiskepakken starter med lunsj, fisk- og skalldyrsgryte som serveres kl 12, deretter er det av sted på hummerfisketur. Her sørger hotellet for at du får  med deg en «fika- korg». Etter fisketuren blir dere med når hummeren kokes og det serveres lett mat og ett glass vin. På kvelden serveres en 5- retters hummersupé og en stor frokostbufeet med havutsikt søndag morgen. 

Østers- og blåskjelleventyr i Lysekil

Bo på Strandflickornas Havshotell og bli med på østers- og blåskjelltur som starter i Norra Hamnen i Lysekil. Båten Signe tar deg med ut til oppdrettsanlegg for blåskjell der du får se og lære mer om hvordan blåskjell dyrkes. Deretter går turen videre til østers- anleggene i Bohuslän, der det blir en grundig innføring i havets delikatesse. Turen avsluttes med et strandhogg, der maten tilberedes, serveres og nytes i strandkanten. Tilbake i Lysekil blir det tid for avslapping på hotellet, før fantastisk mat serveres på den fine restauranten «Norra Hamnen 5».  Frokost søndag inngår også i pakken. 

Krepsesafari på Gullmarsstrand

Bo på Gullmarsstrand Hotell & Konferens i Fiskebäckskil  og bli med en erfaren fisker ut på havet for å fiske sjøkreps med bur. I Sverige må man selvfølgelig «fika», og medbrakt fika- kurv fra hotellet nytes ombord, i tillegg til at man får prøvesmake ferske sjøkreps. På kvelden serveres en deilig middag med en fantastisk utsikt over havet. Dagen avsluttes med en god natts søvn i hotellets Carpe Diem senger. 

Skalldyrsreisen i Bohuslän

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du å bli en en kløpper på å knekke sjøkreps? Har du en forkjærlighet for delikatesser fra sjø og hav?

– Da er det til Västsverige du skal dra på denne tiden av året.

Velkommen til Västsverige

Hva vil du gjøre?

Se filmene "Henriettes Sverige" her

Velkommen til Västsverige