Bli kjent med Sverige

Ute i naturen

Med et omfattende nettverk av nasjonalparker, turstier og vandrerhjem, er selv de mest avsidesliggende delene av Sverige lett tilgjengelig.

Og gjennom et stort antall kulturelle begivenheter, viktige historiske attraksjoner, museer, kunstgallerier, konsertarrangement og teaterscener, viser Sverige stolt frem sin kultur, kulturarv og kunst over det ganske land. Byene Stockholm, Göteborg og Malmø har aller størst konsentrasjon av kulturattraksjoner, kulturarv og kunstevenement, men det fins selvsagt andre fantastiske steder i Sverige som gir innblikk i landets fortid, nåtid og kanskje også fremtid. I Sverige fins det i tillegg 14 steder som står på Unescos liste over Verdensarv, så kanskje du skal prøve å få med deg noen av dem mens du er her.

Eventyr og sportsaktiviteter i Sverige er det mange av. Golfere kan slå ut fra tee på noen av Europas beste golfbaner, Skåne har milelange strender å boltre seg på, Gøteborg byr på aktiviteter for store og små, også mye, mye mer. Kom og opplev det selv!

Les mer om ute i naturen i ulike deler av Sverige nedenfor.

#VisitSweden anbefaler i Sverige

Våre beste tips for fantastiske naturopplevelser

Velkommen ut i naturen i Sverige

Hvor vil du reise?

Dette er Sverige

Unike

opplevelser

Moro

for familien

Mange

aktiviteter

Flotte

omgivelser