Hvor vil du reise på din neste skiferie?

Skiområder i Sverige

De svenske skiområdene er kjent for å ha noe for alle og enhver. Tilbudet av aktiviteter er stort, og service, sikkerhet og kvalitet er alltid på topp.

Lite, trygt og koselig. Vilt, stort og hastigheter på opp til 170 km/t. Det er ingen motsetning. Det er to sider av samme mynt - det er dette som er vinterferie i Sverige! Så hva venter du på? Ta med ektefelle og barn, venner og/eller kolleger. - Koble av fra hverdagen og kos dere i vinterlekens paradis!

SKIOMRÅDER I SØR-SVERIGE

Kun få timers biltur fra Norge finner du flotte svenske skiområder som byr på masse moro og hygge, både for familie og venner. Her kan nybegynnere, store som små, trygt lære seg å stå på ski, og de mer erfarne kan teste formen i de bratte bakkene eller kjøre off-pist. Og fordi det ikke er så langt å reise, kan du godt være litt spontan og ta en liten skiferie når lysten melder seg - flere ganger i løpet av sesongen. 

SKIOMRÅDER I MIDT-SVERIGE

Denne delen av Sverige byr på vinterlek nok til alle, og her finner du et stort utvalg av skisteder med mange flotte løyper og gode heissystemer. Her er det rikelig med valgmuligheter og stedene passer både for nybegynnere og de mer erfarne, både i alpin- og langrennsløypene. Test dine krefter i de bratte løypene eller se barna kose seg i barnebakkene og bli flinkere på ski, dag etter dag.  

SKIOMRÅDER I NORD-SVERIGE

Hvis du kjører litt lenger opp i Sverige er fjellene høyere og du finner skisteder som byr på større alpine utfordringer og fantastiske langrennsløyper. Ta en helikoptertur ut i den ville, hvite naturen og kjør off-pist. Ta en velfortjent pause og nyt en kopp varm kakao, eller opplev den flotte naturen fra en hundeslede. Her finnes masse av eventyrlige aktiviteter for de store, og selvfølgelig, også for de små.

– Vi sees på skiferie hos søta bror!1

Dette har Sverige

200+

skiområder

3800+

langrennløyer

500+

aktiviteter

150+

snødager

Finn et sted som passer for deg

Oversikt over ulike skiområder

Vi guider deg

Gode råd til din svenske skiferie

Skidåkning

Åre Björkliden Björnrike Branäs Bruksvallarna Funäsfjällen Hemavan Tärnaby Högfjället Hovfjället Hundfjället Idre Fjäll Idre Fjäll - sommer Kappruet/Messlingen Kläppen Klövsjö/Storhogna Lindvallen Lofsdalen Nautopp Seakayaking Sweden Orsa Grönklitt Ramundberget Riksgränsen Sälen Skidome Stöten Tandådalen Tännäs Tänndalen Vemdalen Vemdalsskalet