En familievennlig skiferie med ulike skimuligheter.

Sälen

Del artikkelen her

Man kan neppe snakke om skiferie og Sverige uten å tenke på Sälen, og det er det en veldig god grunn til. Gjennom de siste 30-40 årene har tusenvis av familier valfartet til Sälen hver eneste vinter for å nyte de flotte løypene og for å bli enda bedre på ski.

SKIOMRÅDER:

Sälen består av områdene Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, Hundfjället, Stöten og Kläppen og byr på mange muligheter for familiens yngste. Her finnes egne barne- og eventyrområder, samt morsomme og spennende snowparks både for store og små. Et veldig populært område er Trollskogen, en kilometer lang eventyrløype med mer enn 400 utskårede figurer som underholder barna nedover hele løypa.

KLÄPPEN

Kläppen i Sälen er det perfekte sted for familier eller grupper med barn i alle aldre. Her finnes gjennomtenkte barneområder med masse aktiviteter for de små, samt Nord-Europas beste snowpark for de større.

STÖTEN

Stöten ligger i den nordlige enden av Sälen-fjellene, som er Nord-Europas største alpine skiområde. Her er den største fallhøyden, blant områdets 32 ski-løyper, hele 370 meter. Det kan som regel bety to ting for de ivrige skikjørerne: Enten meget bratte eller meget lange løyper. Men i Stöten betyr det begge deler på én gang. Her finnes nemlig alle muligheter for at hele familien kan få en morsom og passe utfordrende skiferie, med skiløyper i alle vanskelighetsgrader.

HÖGFJÄLLET

Högfjället byr på et klassisk fjellterreng med skjønne, brede løyper i høyfjellet – perfekte til lange carvingsvinger. Bo på Högfjällshotellet, i leilighet eller i en av de høytliggende hyttene. Heissystemet i Högfjellet henger sammen med Lindvallen, og ditt heiskort dekker begge områdene.

HUNDFJÄLLET

Hundfjället er skiparadiset for både store og små. Her er alt samlet på et sted med et skiterreng som passer for alle. Fra skikkelig bratte "Væggen’ til Trollskogen – et eventyrområde for barn med over 450 unike skogstroll. I tillegg finner du her også mange ulike restauranter og andre morsomme aktiviteter.

LINDVALLEN

Lindvallen er et av de seks anleggene som tilsammen gjør Sälen så unikt. Her finner du Europas største skiområde for barn. Er du glad i hopp, rails og annen moro, så sjekk ut Pink Park! Og her – ved Sveriges bredeste skibakke – finner du også Experium med 3D-kino, SPA, velvære, bowling og et innendørs surfe-anlegg!

TANDÅDALEN

Tandådalen er en ideell destinasjon for skikjørere på alle nivåer og kan garantert by på skikkelige utfordringer, selv til ekspertene. Her finnes det mange teknisk krevende både røde og svarte løyper. Samtidig er området tilknyttet Hundfjëllet, hvor man finner mange gode nybegynner- og barnebakker.

LES MER OM SÄLEN

Les mer om alle Sälens destinasjoner på www.skistar.com

Kontakt oss

+46771840000
Website

Inspirasjon fra

Sälen

 • Skiferie med barn

  Vi guider deg til de beste skistedene for barn!

  Les mer her
 • Afterski i Sverige

  Bli med på live-musikk og hygge på afterski!

  Les mer her
 • Off-pist i Sverige

  Slå deg løs i puddersnøen på off-pist i Sverige!

  Les mer her
 • Snowparks i Sverige

  Sveriges snowparks er fylt med lek og moro!

  Les mer her
 • Skisikkerhet

  I Sverige er sikkerhet alltid en prioritet.

  Les mer her