Sveriges største opplevelsesbad

Lost City - Gustavsvik

Del artikkelen her

Eventyret venter på deg. Kom og utforsk de mystiske ruinene og kast deg ut i noen av Sveriges lengste og heftigste vannsklier på Gustavsviks Lost City i Örebro, Sveriges største opplevelsesbad!


Et sted dypt inne i den tette jungelen, blant fossefall, bølger og ville stryk, finnes den forsvunnede byen, Og her, i Lost City, er det store eventyret alltid i nærheten. Utforske de mystiske ruinene og kast deg ut i Sveriges heftigste vannsklier: Jungle Escape, River Run, og den over 200 meter lange Treasure Hunter! Jungle Escape har dessuten to filer slik at du kan konkurrere om hvem som kjører raskest.

Her kan du også svømme blant bølgene i det store bassenget med bølgemaskin eller utfordre dine venner i klatreveggen. Eller du kan nyte en stille stund i noen av de varme boblebassengene, for så å la deg friste av alle de deilige rettene på den asiatiske restaurantens store buffét. For de minste barna finnes det også et nytt bade-lekeland med morsomme minisklier og varme, herlige basseng.

I forbindelse med badet finnes det også en elegant relax-avdeling med ovn- og tørrbadstue, boblebad, massasjeavdeling og lounge med bar og restaurant. Relaxen har gratis WI-FI. På Gustavsvik finner du i tillegg et helt nytt treningssenter med et 50 meters basseng og dessuten et utendørsområde med basseng og vannsklier.

Les mer om Gustavsvik - Lost City

Velkommen til Örebro!

Anbefalte aktiviteter