Ta med barna på camping

Barnevennlige campingplasser

Del artikkelen her

For et barn er en campingplass som en egen verden i verden. Sverige har 1000 supre campingplasser fra regionen Skåne i sør til regionen Lappland i nord.

Sverige har nærmere 1 000 supre campingplasser fra regionen Skåne i sør til regionen Lappland i nord. Du kan campe i storbyer som Göteborg Stockholm og Malmø, på øyer, i fiskesamfunn og i unike villmarksområder omgitt av skog og brusende elver. Fristende? Ja, og spesielt for barnefamilier!

SCR Svensk Camping er en bransjeorganisasjon for Sveriges campingplasser, hvor ca 450 av Sveriges campingplasser er medlemmer. Camping.se er nettsiden hvor alle disse er presentert.


Mye for far og mor, men mest for ungene!

For et barn er en campingplass som en egen verden i verden! De kan boltre seg fritt, finner raskt lekekamerater, og bys på flust av utfordringer og moro hver eneste dag. På Sveriges campingplasser finner du alt fra eksklusive badebasseng, piratklubber, sommershow og minigolf. Pluss båtturer, skattejakt, pikniker og diskotekkvelder.

Mens noen plasser er så fabelaktige store og flotte at det går minitog mellom attraksjonene, er andre plassert i vakre naturreservat som bringer deg back to basic på et blunk. Eksotisk og spennende? Ja visst! Sverige har en plass og et paradis for ethvert ønske – og for enhver familie!


Fra rå luksus til bar bakke

Uansett om du har campingvogn, bobil, telt eller ingenting, har Sverige en campingplass som passer deg perfekt. Mange av dem er utstyrt med hus og hytter, glimter til med sjarmerende plasseringer ved innsjøer eller hav og tilbyr fasiliteter som restauranter, barneklubber, matbutikker og egne strandlinjer. Og ikke bare det – rett utenfor selve plassen finner du topp severdigheter og attraksjoner som skaper en ekstra gylden ramme rundt familieferien.

Dyreparker, fornøyelsesparker, fjellklatring, padlevann, sykkelstier, dressintråkking, opplevelsesmuseum, golfbaner eller rafting? Sikt deg inn mot barnas ultimate feriefantasier. Hvis du har drømmen, har Sverige campingplassen!

Klikk deg inn på Camping.se i dag og drøm deg bort blant SCRs 450 unike campingplasser!

Anbefalte aktiviteter


Lær mer om Sverige

 • Liseberg

  Besøk den store fornøyelsesparken i Gøteborg.

  Les mer her
 • Temaparker

  3 spennende temaparker midt i Sverige.

  Les mer her
 • Kronovalls Vinslott

  Eventyrlig slottsmiljø med en fantastisk meny.

  Les mer her
 • Skara Sommarland

  Mulighetenes park med moro for hele familien.

  Les mer her
 • Hemavan Tärnaby

  Enestående skikjøring på Nord-Sveriges største skisted.

  Les mer her