Velkommen til Värmland

Ulvsby Herrgård

Del artikkelen her

Ulvsby Herrgård har en fantastisk beliggenhet ved sjøen Fryken og utsikten er utrolig vakker.


Overnatting

Omgivelsene er landlige og fra østre siden av herregården leder en bjerkeallè ned til dampbåtbryggen. Herregårdens gjesterom er plassert i ulike fløyer og i det gamle fengselet, som i dag er betydelig mer bekvemt enn på den tiden det var i bruk. Rommene er innredet i sjarmerende landlig stil - noen med sjøutsikt. I den mest moderne fløyen preges innredningen av nordisk enkelhet. Noen rom har uteplass mot sør.


Restaurant

Fra matsalen på Ulvsby Herrgård matsal kan du titte utover sjøen og det vakre värmländska landskapet. Råvarene hentes fra lokale matprodusenter som tar godt vare på både dyr og miljø. Med utsøkt kokkekunst forvandles råvarene til kullinariske opplevelser på sin korte reise fra jord til bord.


Kunst

Kunsten og litteraturen har sin egen plass på Ulvsby Herrgård - i mange år kjent som Länmansgården etter å ha blitt omtalt som det i Selma Lagerlöfs Gösta Berlings fortelling. I andre etasje kan du selv undersøke de ulike bøkene og låne noe å lese fra stedets lille bibliotek. Her finnes såklart også nobelprisvinneren representert, men også nåtidens forfattere er representert i ulike sjangre.


Aktiviteter

Värmland er sansenes landskap. Utenfor dørene til Ulvsby Herrgård venter spennende opplevelser. Her kan du i ro og fred ha din base for noen dagers oppdagelsesferd. I traktene rundt Sunne finnes blant annet Selma Lagerlöfs minnegård Mårbavka, Västanå Teater, og Rottneros park.

Les mer om Ulvsby Herrgård.

Velkommen til Värmland!

Fakta

Avstand Oslo
20 mil
Antal rom
26
Bokning hele året
Ja
Husdyr velkommen?
Ja
Restaurant
Ja

Inspirasjon fra

Ulvsby Herrgård