Skikjøring og aktiviteter for alle.

Tandådalen

Del artikkelen her

Tandådalen er en ideell destinasjon for skikjørere på alle nivåer og byr på skikkelige utfordringer selv til ekspertene. Her finnes mange teknisk krevende røde og svarte løyper, samtidig som ormådet er tilknyttet Hundfjället hvor det er mange gode nybegynner- og barnebakker.

PÅ ALPINT I TANDÅDALEN

Området Tandådalen/Hundfjället har tilsammen 53 gode løyper, varierende over alle kategorier. Hele 43 heiser gjør området svært tidseffektivt og kan i alt kan transportere 39.000 personer per time. 32 av områdets bakker har faste snøkanoner som sørger for optimale forhold. På noen av ukedagene er det også mulighet for kveldskjøring i de 13 forskjellige bakkene som er opplyst. Utover de tradisjonelle slalåmbakkene finnes det også gode muligheter for off-pist, pipes, hopp, og snowparks til snowboard og annet.

LANGRENN

Tiden kan naturligvis også brukes til å gå langrenn. En langrennstur er også alltid en herlig naturopplevelse – ikke minst her i Tandådalen. De ca. 16 kilometerne med velpreparerte løyper er fordelt på en løype på 3 km, en løype på 10 km, samt en 3 km lysløype.

AKTIVITETER

Utenfor skiløypene har Tandådalen og Hundfjället også masse moro for hele familien. Hva med å oppleve en tur på hundeslede, eller en actionfylt snøscootersafari?

Å BO I TANDÅDALEN

Når dere blir sultne er det flere gode valgmuligheter, blant annet lekker italiensk pizza og pasta. På Hundfjällets topp ligger Toprestaurant Lyktan, med sin fantastiske utsikt. Hundfjällsenteret har også en restaurant og Brødrene Ahléns byr på amerikanskinspirert mat. Tandådalen har også flere muligheter for en aften med fest og dans, for de som har mer energi å gå på etter en dag i fjellet.

MER INFORMASJON

Hvis du vil vite mer om Tandådalen, kan du lese mer på www.skistar.com

LES MER OM SKISTARS ANDRE DESTINASJONER I SÄLEN

Lindvallen
Högfjället
Hundfjället

Skiinfo

Antall bakker
32
Antall heiser:
21
Langrennsløyper:
3
Snowparks
3

Skiinfo

Les mer

Inspirasjon fra

Tandådalen