Et hotell med gamle aner og lyser av skikkelig Dala-atmosfære.

Tällbergsgården Hotell

Del artikkelen her

Er du ute etter avkobling og inspirasjon er du hjertelig velkommen til familien Åkerblad på Tällbergsgårdens hotell.

Ved Siljan i Dalarna har kunstnere og forfattere søkt sin inspirasjon siden tidlig på 1800-tallet. Det er lett å forstå hvorfor når man er her. Her får du høy personlig service og en hjemmekoselig stemning utover det vanlige.

I den vakre matsalen med en storslagen utsikt over Siljan og de blåaktige fjellene serveres alt fra husmannskost til spennende "tasting menu". Sov godt i noen av våre sjarmerende rom med tempur-madrass eller Carpe Diem-senger og våkne godt uthvilt.

Aktiviteter

Nyt naturen både sommer og vinter. Nærheten til Siljan inviterer til bad og turløyper om sommeren, og på vinteren finnes fine langrennsløyper.

I Dalarna finnes også et stort kulturtilbud med Anders Zorns museum, Carl Larsson gården og Hildasholm. For familien finnes blant annet aktiviteter som Orsa Björnpark, Leksands Sommarland og Tomtelandet i Mora.

Overnatting

Her finnes 33 rom som er individuelt innredet og som innehar romantisk og personlig stil. Alt fra suiter til mini-suiter med boblebad, mini-suiter, dobbeltrom og enkeltrom. Noen rom ligger i hovedbygningen, resterende rom finnes i ulike bygninger rundt hotellet. Alle rom innehar utstyr som dusj/bad, WC, LCD-TV, telefon samt trådløs og gratis internettilkobling. En del av våre rom har til og med tempurmadrasser, Carpe Diem-senger, balkong eller peis.

Følg

Ruteveiledning

Ruteveiledning

Fakta

Avstand Oslo
37 mil
Antall senger
70
Booking året rundt
Ja

Inspirasjon fra

Tällbergsgården Hotell