Sentralt og koselig

Rättviks Camping

Del artikkelen her

Rättviks Camping ligger vakkert til med gangavstand til Rättviks sentrum. Rolig og bortgjemt, men samtidig nære butikkene i sentrum og den nybygde bowlinghallen med restaurant og moro.


Overnatting

Rättviks Camping tilbyr overnatting i flotte omgivelser. Koselig, grønt og skjønt med elven Enåns rolige vann rennende utenfor døren. Området består av over 300 campingtomter, og cirka 100 av disse er strandtomter mot elven. Du kan også velge å bo i noen av de koselige campinghyttene eller på vandrerhjem.

Bad

Rett ved campingen ligger Enåbadet. Et toppmoderne badeanlegg med et 25-meters basseng, relax-avdeling, barnebasseng, boblebad, badstue og kafé.

Aktiviteter

Rättviks Camping er full av muligheter til ulike aktiviteter. Naturen, svømmehallen og de nærliggende områdene legger til rette for mye moro for både store og små. I resepsjonen har de alltid informasjon om hva som skjer i området.

Mat

Nystekte winerbrød med kaffe, toast, smørbrød, pølse i brød, is og mye annet godt finner du på våre serveringssteder. Nære, enkelt og med koselige sitteplasser utendørs. I kort gangavstand finnes Rättvik sentrum med et stort utvalg av ulike restauranter og spisesteder.

Les mer om Rättviks Camping

Velkommen til camping i Dalarna!

Ruteveiledning

Ruteveiledning