En del av Skistar Sälen

Lindvallen

Del artikkelen her

Lindvallen er en del av Sveriges største og mest populære skisportssteder, nemlig Sälen. En stor fordel når du kjøper skipass til Lindvallen er at du også får adgang til heisene på Högfjället. Ditt opphold blir dermed enda mer variert når det kommer til heiser og løyper.

PÅ ALPINT I LINDVALLEN

De 57 løypene, som betjenes av hele 54 heiser, er jevnt fordelt på kategoriene grønn, blå, rød og svart. Dette gir svært gode muligheter for både off-pist, tricks, hopp og snowboard i de ulike snowparks. Høydeforskjellen fra topp til bunn er på 303 meter, mens den lengste løypa er 2,5 kilometer. Heissystemet har en total kapasitet til å klare 43.500 personer i timen. Spesielt gjøres det en stor innsats for å imøtekomme barnas ulike behov, det skapes morsom underholdning og man fremmer barnas evne til å lære seg å stå på ski gjennom lek. Lindvallen har faktisk Europas aller største sammenhengende skiområde for barn.

PÅ LANGRENN I LINDVALLEN

Der er flere godt preparerte langrennsløyper å velge mellom, 2,5, 3,5 og 5,5 km. Turen på 5,5 km er en lysløype, så den kan nytes en stille aftentur etter at slalåmbakkene er stengt. På toppen av fjellet finnes dessuten imponerende 200 km med merkede langrennsløyper.

MER INFORMASJON OM LINDVALLEN

Les mer om Lindvallen og book på www.skistar.com


LES MER OM SKISTARS ANDRE DESTINASJONER I SÄLEN:

Högfjället
Hundfjället
Tandådalen

Skiinfo

Antall bakker
46
Antall heiser:
36
Langrennsløyper:
4
Snowparks
3
Største fallhøyde:
303 m

Skiinfo

Les mer

Inspirasjon fra

Lindvallen