Et sted for rekreasjon i vakre omgivelser.

Korstäppans Herrgård

Del artikkelen her

Korstäppans Herrgård er et svensk smultronställe i Leksand, ved Siljan i Dalarna. En bevart herregård som har fungert som Leksandsbygdens plass for rekreasjon i over 100 år.

Gjennom flere perioder med renovering har Korstäppan bevart den varme og genuine atmosfæren fra gammel alt. Samtidig har man tatt til seg vår tids moderne stil og på denne måten skapt et unikt miljø på herregården. Hit kommer weekendgjester for å nyte førsteklasses overnatting og de spennende omgivelsene i Leksandsbygda.

Overnatting

Hotellet har 57 senger fordelt på 26 rom. Alle rom er individuelt innredet og atmosfæren fra før i tiden er vel bevart.

Aktiviteter

Oppdag den vakre naturen fra sykkelsetet. Du kan låne sykler fra herregården og kun 300 meter fra gården ligger det en badestrand og om vinteren finnes det både alpinbakker og fine langrennspor å utforske.

Regionen Dalarna har et stort kulturelt tilbud med blant annet Anders Zorns museum, Carl Larsson gården og Hildasholm. For barnefamilier kan man for eksempel ta en tur til; Orsa Björnpark, Leksands Sommarland, Tomtelandet i Mora, eller gå på ishockeykamp påTegera Arena hvor Leksands Ifs spiller sine hjemmekamper.

Følg

Ruteveiledning

Ruteveiledning

Fakta

Avstand Oslo
35 mil
Antall rom
26
Booking hele året
Ja

Inspirasjon fra

Korstäppans Herrgård