En del av Skistar Sälen.

Hundfjället

Del artikkelen her

Hundfjället er en utmerket familiedestinasjon som uten tvil vil kunne innfri hele familiens forventninger, og gi alle en herlig opplevelse. Her får du perfekte skiløyper, morsomme opplevelser og hyggelig samvær.

PÅ ALPINT I HUNDFJÄLLET

Når dere velger Hundfjället vil dere samtidig nyte godt av Tandådalens varierede skiterreng og fasiliteter. Fra Hundfjället går nemlig en transportheis til Tandådalens område, så dere får i alt hele 53 løyper å boltre dere i på ett og samme heiskort. De 43 heisene er effektive og lette å bruke, og hyggelig heispersonale sørger for å strekke ut en hjelpende hånd dersom man skulle trenge det. Utvalget av løyper er veldig variert. Det finnes både brede og enkle bakker for barn og nybegynnere, mens eksperten kan bryne seg på Sälens bratteste løype "Väggen". Snøkanoner er installert permanent på 32 av løypene og på utvalgte dager i løpet av uken blir 8 løyper opplyst slik at man får muligheter til noen timer med kveldskjøring.

PÅ LANGRENN I HUNDFJÄLLET

Langrennsentusiastene kan benytte fjellets velpreparerte langrennsløyper som strekker seg på ulike løyper fra 2,5 til 5 kilometer. Det er også en lysløype på 2 kilometer som passer perfekt for en stille kveldstur i det vakre landskapet. Langrennsutstyr kan leies.

AKTIVITETER I HUNDFJÄLLET

Utover skiløypene kan familien også benytte seg av Hundfjällets badeland med eventyrbad, oppleve snøscooter-safari eller kanskje ta en spennende og fartsfylt tur med hundeslede. Mulighetene på Hundfjället er mange, så det er garantert ingen som kommer til å kjede seg.

Stedets snøgaranti gjelder fra midten av november til 1. mai og betyr at du i perioden kan regne med minimum 15 åpne heiser i området Tandådalen/Hundfjället og Lindvallen/Högfjället.

MER INFO OM HUNDFJÄLLET

Les mer om Hundfjället og book din reise på skistar.com


LES MER OM ANDRE SKISTAR DESTINASJONER I SÄLEN:

Lindvallen
Tandådalen
Högfjället

Skiinfo

Antall bakker
22
Antall heiser
17
Langrennsløyper
2
Snowparks
3

Skiinfo

Les mer

Inspirasjon fra

Hundfjället