Snøparadiset som passer for alle!

Högfjället

Del artikkelen her

Högfjellet er vakkert og er en av SkiStars 4 destinasjoner i alpinområdet Sälen. Her ligger alt til rette for flotte opplevelser. Det finnes løyper i alle vanskelighetsgrader slik at hele familien, nybegynnere såvel som erfarne skikjørere, vil kunne finne de rette utfordringene.

PÅ ALPINT I HÖGFJÄLLET (OG LINDVALLEN)

Fra fjelltoppen på Högfjellet kan du nyte fantastisk utsikt over fjellene og ut over Dalarnas landskap, før du kaster deg ut i de alpine fornøyelsene på vei nedover dalen. Når du kombinerer Högfjellet og Lindvallens sammenhengende skiområder er det i alt 52 løyper. Løypene betjenes av 54 heiser som har en samlet kapasitet på 43500 personer i timen. Hele 11 løyper er på utvalgte dager lyst opp til kveldskjøring, mens 30 av nedfartene har faste snøkanoner, som garanterer bra føre.

PÅ LANGRENN I HÖGFJÄLLET

Naturligvis har du også rike muligheter til å nyte den flotte naturen og freden på fjellet under en langrennstur. På Högfjället finnes det fine preparerte spor til langrenn på henholdsvis 3, 5, 8 og 10 kilometer, mens det oppe i fjellet finnes et kjempe stort system med hele 200 kilometer merkede langrennsløyper.

Områdets snøgaranti gjelder fra midt i november til 1. mai og betyr at det alltid vil være minst 15 åpne løyper å bruke.

MER INFORMASJON OM HÖGFJÄLLET

Du kan finne mer informasjon og booke din reise på www.skistar.com/högfjället.

LES MER OM SKISTARS DESTINASJONER I SÄLEN HER:

Lindvallen
Tandådalen
Hundfjället

Kontakt oss

Website
Kontakt

Skiinfo

Antall løyper
10
Antall heiser
12
Langrennsløyper
4
Snowpark
Ja

Skiinfo

Les mer

Inspirasjon fra

Högfjället