Vakkert slott i Skåne

Häckeberga slott

Del artikkelen her

Her får du opplevelser du sent vil glemme! Nyt gastronomiske måltider og avkobling i vakre omgivelser.

Häckeberga Slott

Häckeberga Slott ligger utrolig vakkert til på en av Häckebergasjöns syv holmer utenfor Genarp, ca 30 km øst for Malmö. Midt i et av Skånes vakre naturreservat har du muligheten til å nyte enestående natur og et rikt dyreliv. Her har man også kort avstand til mange ulike aktiviteter både i Skåne og Danmark. Når vær og sesong tillater det finnes det også flere golfbaner i omegn og nærheten til både Ystad, Lund og Malmø gjør at du kan oppleve både kysten, byen og naturen på en og samme dag.

Det finnes hotellrom både i selve slottet og i annekset, Jaktpaviljongen. Alle rom har eget bad, TV og gratis Wi-Fi. Stilen er litt ulik på hvert rom, men innredet for å harmonisere med slottet og slottsfølelsen.

Kjøkkenet jobber mye med de Skånske smakene og med lokale råvarer. Utover sesongtilpassede menyer i løpet av året serveres tradisjonell skånsk gåsemiddag i november og i desember kan man nyte tradisjonelt julebord.

Spiser man godt skal man også drikke godt. Restaurantens personell jobber kontinuerlig med vinlisten så det skal finnes smaker og prisnivåer som passer enhver smak. Til middagen foreslåes alltid en vinpakke som er tilpasset kveldens meny. Selvfølgelig kan du også selv plukke ut en vin, eller hvorfor ikke en lokal øl fra drikkekartet.

Restauranten har blitt fremhevet av White Guide i mange år.

Den beste måten å besøke Häckeberga Slott, uansett om du kommer privat eller med firmaet, er gjennom å booke noen av våre pakker. For mer detaljer og booking: Les mer her.

Velkommen til Skåne!

Fakta

Antall hotellrom
27
Restaurant
Ja

Inspirasjon fra

Häckeberga slott