Moro for hele familien

Liseberg

Del artikkelen her

Med mange kjøre- og opplevelsesattraksjoner, hundretusentalls med blomster, kosete kaniner, mat, drikke og underholdning på scenen og teater tilbyr Liseberg aktiviteter for alle.


Nyheter 2017

LOKE
Liseberg har hentet inspirasjon fra nordiske myter og legender og det innebærer blant annet at Balder får selskap av den nye attraksjonen Loke, Europas høyeste Gyro Swing-attraksjon. I Loke sitter man med ansiktet vendt utover og bena dinglende i en roterende gondol som pendler opp til 120 grader. Gondolen når sitt ytterste 42 meter over bakken før den svinges 100 km/t rett ned mot Balder, så nære at det nesten kjennes ut som attraksjonene skal kollidere!

- For de som foretrekker å heller hygge seg nede på bakken vil det også bli nye og spennende attraksjoner både i spill, shopping, serveringssteder og flere sitteplasser.

KLUBBLAND
Helt siden solodebuten med "Känn ingen sorg för mig Göteborg" i år 2000 har Håkan Hellström vært så nære man kan komme en profet i sin egen hjemby. Derfor er det naturlig at det er i Göteborg, rett ved den Stora Scenen på Liseberg, som Göteborgshelgnen Håkan Hellström får sitt eget ”tempel”.

Jul på Liseberg

Jul på Liseberg åpner dørene i november og er Sveriges største julemarked med et åttitalls boder og butikker, en skøytebane og restauranter som serverer julemat. For de minste barna finnes et skilandskap med ekte snø, Tomtarnas Värld og vinteråpne attraksjoner. Her finnes også muligheten til å hilse på svenske rein og kjøre reinslede. Parken er dekorert med hundretalls trær og vakkert oppslyst av nesten 5 millioner lys i trærne og på bygningene.

Klikk her og les mer om Liseberg

Velkommen til Gøteborg!

Følg

Ruteveiledning

Ruteveiledning

Inspirasjon fra

Liseberg