Moro for hele familien

Liseberg

Del artikkelen her

Med mange kjøre- og opplevelsesattraksjoner, hundretusentalls med blomster, kosete kaniner, mat, drikke og underholdning på scenen og teater tilbyr Liseberg aktiviteter for alle.


Nordens største fornøyelsespark

Nyheterna 2016 er den høytflygende opplevelsen AeroSpin, barnas Blomsterkarusell, lekeplassen Barnens paradis og så klart hela området der de tre nevnte nyhetene finnes: Lisebergs trädgårdar. Det nye området i fornøyelsesparken innvies 23. april og utgjør et grøntareale på hele 6 300 kvadratmeter med plass til lek og moro.

Fra tidligere finnes det også spennende attraksjoner som Mechanica, som hadde premiere i 2015. Den snurrer 360 grader 30 meter opp i luften – og er ikke for deg som er lettskremt. I tillegg til Helix er AtmosFear et must – Eurpoas høyeste fritt fall! I tillegg bør du ta en tur i Balder, som flere ganger har blitt utnevnt til "Verdens beste berg- og dalbane i tre". Gå heller ikke glipp av Kaninlandet der Lisebergkaninene bor, leker, opptrer og klemmer både små og store.

Liseberg har två stjärnor i Michelin Green Guide.

Jul på Liseberg

Jul på Liseberg åpner dørene i november og er Sveriges største julemarked med et åttitalls boder og butikker, en skøytebane og restauranter som serverer julemat. For de minste barna finnes et skilandskap med ekte snø, Tomtarnas Värld og vinteråpne attraksjoner. Her finnes også muligheten til å hilse på svenske rein og kjøre reinslede. Parken er dekorert med hundretalls trær og vakkert oppslyst av nesten 5 millioner lys i trærne og på bygningene.

Halloween på Liseberg

Det er ikke bare sommer og jul som gjelder på Liseberg. Fra 21. oktober til 6. november fylles Liseberg med gresskar, godis, hekser og fakirer. Du kan kan oppleve både frysninger og spenning. Innenfor dørene venter godteriregn, discodans og karuseller, men også hårreisende skrekkhus og spennende berg- og dalbaner.

Klikk her og les mer om Liseberg

Velkommen til Gøteborg!

Følg

Ruteveiledning

Ruteveiledning

Inspirasjon fra

Liseberg