Det perfekte stedet for en herregårdsweekend.

Färna Herrgård & Spa

Del artikkelen her

Et besøk på Färna Herrgård & Spa er som balsam for kropp og sjel! Spesielt stolte er man over sitt fenomenale spa-anlegg, men også for den friluftsinteresserte er Färna Herrgård & Spa og dets omgivelser virkelig et lite paradis.

Färna Herrgård & Spa har aner fra slutten av 1700-tallet. Parken, de fortryllende naturomgivelsene og alle de historiske bygningene har blitt tatt godt vare på gjennom århundrer. I dag er Färna Herrgård & Spa det perfekte stedet for en herregårdsweekend. Det er en beroligende oase der gjestene lader batteriene og blir ordentlig bortskjemt. Selv for de som søker mer eventyr og aktiviteter finnes det mange muligheter her på Färna Herrgård & Spa.

Aktiviteter

Turstiene i herregårdens nærområder tar deg med inn den spennende trollskogen og leder deg forbi den bedårende Lillsjöns glitrende vann. Her kan du hygge deg med å plukke bær og sopp, eller ta med kikkerten og titte på Bergslagens rike dyreliv. På vinteren finnes det muligheter for både langrenn og skøyter.

Overnatting

I hovedbygningen finnes 8 enkeltrom. Resterende av de 60 rommene er fordelt på 6 ulike fløyer, alle med praktisk gangavstand til herregården, spaet og skogen.

Følg

Ruteveiledning

Ruteveiledning

Fakta

Avstand Oslo
42 mil
Antall rom
68
Booking året rundt
Ja

Inspirasjon fra

Färna Herrgård & Spa