Camping i vakre omgivelser

Siljansbadets Camping

Del artikkelen her

Sentralt beliggende i Rättvik finnes campingen Siljansbadets Camping, en svensk ferieklassiker.

Siljansbadets Camping er et sentralt midtpunkt i Dalarna med nærhet til blant annet Tomeland og Rovdjursparken samt andre spennende aktitivteter og arrangement - og nettopp dette gjør at campingen er et bra valg, spesielt for barnefamilier.


Overnatting

Siljansbadets camping er kjent som Dalarnas vakrest beliggende campingplass. Her kan du velge å bo på flere ulike måter: Med campingvogna på en av de fine campingplassene, i de koselig campinghyttene eller i de moderne leilighetene – uansett hva du velger vil du få en flott opplevelse i nydelige omgivelser ved Siljans strand.

Strand & bad

Den langgrunne sandstranden strekker seg langs hele campingen og er svært barnevennlig. Den populære lekeparken ligger rett ved strandkanten. Stranden har perfekte solforhold hele dagen, og på kvelden kan man bade i den vakre solnedgangen.

Aktiviteter

Siljanbadets Camping byr på mer enn late dager i solstolen. Aktivitetsprogrammet passer både for barn og voksne. Her kan du blant annet teste minigolf, kano, skattejakt, spillehall og mye annet spennende.

Mat

Butikken har generøse åpningstider i høysesongen dersom du trenger basisprodukter som melk, brød og smør eller grilltilbehør, leker, spill, godteri og is. Siljansbadets uteservering ligger midt på campingen og det finnes også flere restauranter i nærheten.

Les mer om Siljansbadets Camping

Velkommen til camping i Dalarna!

Ruteveiledning

Ruteveiledning