Velkommen til Dalarnas Riviera

Orsa Camping

Del artikkelen her

Orsasjöen med de blånende fjellene i kulissene er det en vakker utsikt fra den langgrunne, kilometerlange sandstranden.


Orsa kan virkelig leve opp til til navnet Dalarnas Riviera, og spesielt på sommeren yrer det av liv i Orsa. Få steder har villmarken så nær som Orsa og her har du også et godt utgangspunkt for andre severdigheter i Siljansbygden.

Overnatting

Er det noe sted Orsa Campings mangfold viser seg så er det på våre campingtomter. Vil du ha en plass i solen, stå i skyggen av trærne, være i hendelsenes sentrum eller hygge deg i ro og fred med familien? - På Orsa Camping finnes det plasser som passer for alle. Det finnes også mulighet til å bo i flere ulike typer av campinghytter eller på vandrerhjem.

Strand og bad

Stranden som går langs hele Orsa Camping kalles ofte for Dalarnas Riviera, hvilket ikke er så rart da den er kilometerlang og langgrunn. Orsa Campings bassengområde består av tre basseng og to vannsklier.

Aktiviteter

På Orsa Camping finnes aktiviteter for alle, store som små. Hva sier du til eventyrgolf, sykkelbil, basket, volleyball, tennis, bowling og mye annet spennende? På Dalarnas Riviera behøver ingen å kjede seg!

Mat

Lengst nede på odden der sjøen møter stranden ligger den nyrenoverte perlen Brasserie Udden. Her kan du spise med nydelig utsikt og fantastisk mat i vakker atmosfære. Dersom du er glad i sport og aktiviteter kan vi anbefale en tur til McGregors Sportbar, der deg også finnes bowling.Her kan du se på din favorittsport på TV samtidig som du nyter noe godt fra den amerikanskinspirerte menyen.


Les mer om Orsa Camping.

Velkommen til camping i Dalarna!

Ruteveiledning

Ruteveiledning