Badeland og camping hånd i hånd.

Leksand Resort

Del artikkelen her

Her finner du to fantastiske anlegg side om side og alt ligger til rette for en vellykket ferie - uansett hvem du er og hvor lenge du blir.

Leksand Sommarland

Leksand Sommarland ligger i direkte tilkobling til den 4-stjernes campingen Leksand Strand. Her venter familiens bløteste og villeste eventyr. I det sydhavsinspirerte vannlandet finner du basseng-landskap med vannsklier og fritt fall med mer. Aktiviteter som får det til å kile ekstra i magen berg- og dalbanen Drop’n’Twist, den 310 meter lange zip-linen og det 26 meter høye pariserhjulet. Rund piratskipet i den lille sjøen tilbys padling i kano, tråbåt og linbane. Eller hvorfor ikke utfordre deg selv med klatring i taubanen som finnes både for barn og voksne. En nyhet i 2016 er at den populære maskoten Billy Bäver holder poolparty hver dag. På campingen finnes en ny eventyr golfbane (minigolf), et eget basseng med vannsklier, en restaurant ved stranden der det hver kveld bys på mini-disko og familieunderholdning.

Leksand Strand Camping & Resort

Ved sjøen Siljans sørlige strand, med behagelig gangavstand til Leksand sentrum ligger den 4-stjerners campingplassen Leksand Strand Camping & Resort. Med naturskjønn beliggenhet i skråningen ned mot Siljan tilbyr anlegget blant annet hytter, camping, butikk, badestrand, eventyrgolf, utendørs basseng med vannsklier, restaurant, lekeplasser og ulike aktiviteter.

Det finnes 500 fine campingtomter, samtlige bare et steinkast fra de ulike fasilitetene. Ønsker du å bo på en annen måte kan du velge å bo i en av de 200 ulike campinghyttene. Alt ligger i naturskjønne områder, og du er aldri langt fra vannet. Det er også muligheter for å få plass til både bobil og telt.

Leksand Strand ligger rett inntil Sveriges nest største sommerland, Leksand Sommarland, - et eldorado for barnefamilier på sommeren. Like i nærheten kan man også oppleve Dalahestproduksjon, Orsa Rovdjurspark, Dalhalla, Falu Gruva, Golfbaner og mye annet spennende.

Velkommen til Dalarna!