I skjærgården med utsikt over Koljöfjorden

Bokenäs Hav Spa Möten

Del artikkelen her

Nyt et moderne spa, spis god mat i restauranten og bo med fantastisk havutsikt i romslige leiligheter på Bokenäs. Bokenäs Hav Spa Möten ligger i Bohusläns skjærgård med fantastisk utsikt over Koljöfjorden. Tre mil utenfor Uddevalla mot Lysekil.

Bokenäs tilbyr leiligheter med hotellstandard, balkong eller terrasse. Bokenäs har en 360 000 kvm stor strandtomt med mengder av muligheter til avkobling og mosjon. Uansett om du ønsker fysisk aktivitet eller bare ønsker å slappe av vil du ha sjansen til dette. Du finner fantastiske treningsfasiliteter med sjøutsikt, velværebasseng med fossefall, vannlounge med åpen peis og to varme vannkilder utendørs.

Bokenäs satser på å holde et høyt nivå på mat, drikke og service. Restauranten Hav byr på god atmosfære med sin skjærgårdsinspirerte uttrykk. Med direkte nærhet til havet er selvfølgelig fisk og skalldyr deres spesialitet. Hotellet er et firestjernes møte og spa-anlegg som tilbyr flere spa-pakker og mange muligheter for deg som ønsker litt luksus i hverdagen.

Bokenäs har et bredt utvalg av spabehandlinger. Her finner du en lang rekke skjønnhetsbehandlinger og massasjer, og det er gode muligheter for å finne en behandling som passer akkurat deg.

Den fantastiske beliggenheten byr på mange muligheter for opplevelser rundt i området. Bohuslän har mange aktiviteter å tilby.

Følg

Ruteveiledning

Ruteveiledning

Fakta

Avstand Oslo
23 mil
Antall leiligheter
103